SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
CIASTO:
Połowę orzechów drobno rozdrobnić. Z płatków owsianych i ryżu zrobić mąkę (za pomocą dobrego blendera, thermomixa). Można również użyć mąk: owsianej i ryżowej.
Mąki, orzechy, proszek do pieczenia, słodzidło wymieszać. Dodać masło. Dokładnie wymieszać i zlepić wszystko w jedną część. Schować do lodówki.
Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni C.
Ciasto wykładamy na spód blaszki (średnica 24cm).
Ciasto pieczemy oko 30-40 minut.
MASA:
Mleczko kokosowe i erytrol zagotować z agarem około 20 minut. Troszkę ostudzoną masę wlać na ciasto. Udekorować truskawkami.
Schłodzić do stężenia.
CAŁOŚĆ:
2643 kcal
Białko 54 g
Węglowodany 168 g
Tłuszcze 213 g
Twój komentarz
Komentarze zostały wyłączone dla tego wpisu.