- 537 552 244
Jestem specjalistką ds. żywienia człowieka i dietetyki oraz technikiem farmaceutycznym. Ukończyłam studia inżynierskie z zakresu Technologii Żywności o specjalności Żywienie Człowieka.
Wykładałam dietetykę na studiach podyplomowych „Dietetyka i planowanie żywienia” w Wyższej Szkole Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Prowadziłam szkolenia dla przedstawicieli szkół według wymogów nowej ustawy dotyczącej żywienia w szkołach oraz szkolenia z zakresu prawidłowego odżywiania osób starszych w ramach projektu unijnego.
Jestem przekonana, że dieta powinna być przyjemnością, a nie wyrzeczeniem. Dlatego program dietetyczny zawsze dopasowuję do indywidualnych potrzeb pacjenta, biorąc pod uwagę jego tryb życia i preferencje żywieniowe.
Diety mojego autorstwa bazują na łatwo dostępnych produktach, urozmaiconych posiłkach, które zaskakują smakiem oraz są proste i szybkie w przyrządzaniu.